مجله دیدنگار
موضوعات ترند:

مقایسه Ronin-S و Crane 3 : جدال پادشاهان بازار گیمبال !

نقد و بررسی
  • سبا گیلکی
  • ۹ دی ۱۴۰۳
  • 0
  • 594
12 دقیقه

در این مقاله قصد دارم به بررسی و مقایسه دو مورد از بهترین گیمبال‌های حال حاظر بازار، یعنی Ronin-S و Crane 3 بپردازم.

بی شک از سال 2018 به عنوان سال تسلط بر فناوری ساخت گیمبال یاد خواهد شد. بسیاری از شرکت‌های مختلف تعداد زیادی گیمبال را در چند سال اخیر عرضه کرده‌اند که هر کدام ویژگی‌های خاصی داشته و با توجه به همه گزینه‌های موجود در آنها، انتخاب و اطلاع رسانی دشوارتر و دشوارتر می‌شود. اما فارق از هرگونه شکی، کمپانی‌های دی جی آی ( DJI ) و ژیون ( Zhiyun ) با گیمبال‌های Ronin-S و Crane 3 هنوز هم دو رقیب اصلی هستند که بر بازار حکمرانی می‌کنند.

این دو گیمبال معمولا بیشتر از سایر مدل‌ها از دیگر کمپانی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، چرا که رایج‌ترین انتخاب فیلم سازان در حال حاضر می‌باشد. اما این نشانه کیفیت خوب هر دو محصول است ( البته با توجه به نقاط قوت و ضعفی که هر دو دارند ). اما اگر قصد خرید یکی از این دو را دارید، این مقاله برای شما بسیار مفید خواهد بود. پس تا انتهای مقاله همراه من باشید تا به بررسی و مقایسه Ronin-S و Crane 3 بپردازیم …

قیمت

اولین مقایسه‌ای که در این مقاله پوشش داده شده اساسی‌ترین و ساده‌ترین مورد است. دلار در برابر دلار ! Ronin-S در مقایسه با Crane 3 مقدار زیادی ارزان‌تر است ! پیروزی آسان در بخش برای Ronin-S خواهد بود. اما فراموش نکنید که همه چیز قیمت محصول نیست.

در ادامه به موارد فنی در مورد این دو گیمبال پرطرفدار خواهم پرداخت.

کیفیت ساخت

احساسی که Ronin-S در دست به شما می‌دهد، حس محکم بودن و اطمینان است. این گیمبال از جنس فلز ساخته شده است و احساس خوبی در حین استفاده به شما می‌دهد. اما این به این معنا نیست که Crane 3 مستعد شکستن یا آسیب دیدن به سادگی باشد. مواد مورد استفاده برای کرین 3 پلاستیک و پلی کربنات با کیفیت بالا است، اما احساسی که در استفاده از آن برقرار می‌شود به همان اندازه بدنه فلزی رونین S خوب نیست.

از سوی دیگر طراحی Crane 3 ، مطمئناً بی نظیر و خلاقانه است. کمپانی ژیون تلاش زیادی کرده است که محصولاتش را هم با طراحی و ارگونومی زیبا و هم با بسته بندی زیبایی عرضه کند. آن ها مشکل انسداد صفحه نمایش را نیز حل کرده و برای مود low یک دسته بسیار خوب طراحی کردند. حتی اگر برخی از این گزینه‌ها در شرایط خاصی بسیار مفید باشند، اما نباید آنها را به عنوان ویژگی‌های نهایی برای همه شرایط عکاسی یا فیلم برداری در نظر گرفت.

صبر کنید تا باقی بخش‌ها را نیز با هم بررسی کنیم !

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
انواع میکروفون دوربین : دانستنی‌هایی در مورد میکروفون‌های دوربین‌های DSLR

فرم و وزن

از نظر وزن Ronin-S حدود 20 گرم سبک‌تر از Crane 3 است، اما این در طول استفاده خیلی به چشم نخواهد آمد. Ronin-S ابعادی برابر 590 در 293 در 256 میلی متر داشته و وزن آن نیز 1.86 کیلوگرم است. در مقابل اما Crane 3 با ابعادی برابر 205 در 366 در 331 میلی متر و وزن 1.88 کیلوگرم عرضه می‌شود که در مقایسه با رقیب خود، از وزن بیشتری برخوردار است.

دسته کنترل و همچنین توانایی قفل محور در هنگام حرکت، ویژگی‌های بسیار خوبی برای هر دو محصول هستند. هر دو به راحتی در بیشتر کوله پشتی‌ها جای می‌گیرند، اما Crane 3 از نظر من ابعاد بهتری دارد.

قابلیت مشاهده صفحه نمایش

باز هم می‌گویم، این مورد نیز باعث تغییر نتیجه بازی نمی‌شود. در مقایسه Ronin-S و Crane 3 تا این مرحله، کرین دو مرحله قبلی را پیروز شد، در این مرحله برنده تغییر خواهد کرد.

هر دو محصول دسته‌هایی با ابعاد بسیار مناسب دارند که باعث نمی‌شود چیزی از صفحه نمایش دوربینتان را نبینید، اما دسته Ronin-S کوچکتر بوده و باعث می‌شود دید بیشتری از دوربین خود داشته باشید.

قابلیت استفاده کلی

اما در نتیجه، هنگامی که دوربینتان را روی گیمبال قرار می‌دهید، کدام یک شرایط استفاده آسانتری داشته و کیفیت بیشتری را ارائه می‌دهد ؟ به نظر می‌رسد که به لطف اپلیکیشن کاربردی کمپانی دی جی آی که بسیار بهتر و کامل‌تر از نمونه‌ای است که ژیون برای کرین 3 توسعه داده، می‌تواند گفت عملکرد رونین S بسیار بهتر و ساده‌تر خواهد بود.

قابلیت تنظیم خودکار و رابط کاربری بهتر و کم دردسرتر استفاده از آن را آسان‌تر می‌کند، در حالی که کرین 3 به لطف قفل‌های فوق الذکر در محور حرکت تعادل راحت‌تری دارد.

قابلیت تحمل وزن

با استناد به مشخصات کاغذی هر دو گیمبال، Ronin-S می‌تواند تا 3.6 کیلوگرم وزن دوربین را تحمل کند که در مقایسه با قابلیت تتحمل وزن 4.5 کیلوگرم در Crane 3 بسیار کمتر است. اما در واقعیت این خیلی موضوع جدی‌ای نیست. چرا که حتی اگر می‌توانست وزن بیشتری را تحمل کند، به ناچار به جایی می‌رسید که شکل دوربین و لنز آن تعادل را غیرممکن می‌کرد. علاوه بر این کمتر پیش می‌آید وزن مجموعه‌ی دوربین و لنز شما خیلی زیاد باشد و در اکثر مواقع کمتر از عددهای اعلام شده خواهد بود.

این به طور کلی یک ضعف برای Ronin-S در مقایسه با Crane 3 به حساب نمی‌آید و یک دلیل برای نخریدن آن نخواهد بود، اما به هر حال یک امتیاز مثبت هم برای کرین 3 حساب می‌شود.

عمر باتری

باتری یکی از ویژگی‌های بسیار مهم در گیمبال‌ها می‌باشد. شما قطعا نمی‌خواهید در حین فیلم برداری با مشکل تمام شدن انرژی گیمبالتان روبرو شوید، مخصوصا اگر یک فیلم ساز حرفه‌ای باشید.

اما در مقایسه Ronin-S و Crane 3 ، نماینده کمپانی دی جی آی عملکرد بهتری دارد. رونین S می‌تواند تا 12 ساعت انرژی لازم برای فعالیت مداوم را برای شما تامین کند که این تقریبا دو برابر عمر مفید باتری کرین 3 خواهد بود.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
عکاسی در کریسمس: ثبت لحظات گرم خانوادگی!

کنترل دوربین

در این بخش Crane 3 از عملکرد بهتری برای کنترل دوربین برخوردار است، چرا که امکان اتصال دوربین با کابل و تغییر برخی از تنظیمات آن را به طور مستقیم از طریق خود گیمبال فراهم می‌کند. این به نظر فوق‌العاده می‌رسد. تمامی دکمه‌های کرین 3 تنها چند سانتی متر با انگشتان شما فاصله داشته و به سادگی کنترل می‌شوند، پس نباید فکر کنید که این یک قابلیت اضافی یا به درد نخور است.

شما در واقع می‌توانید بدون دست زدن به دوربین یا تغییر مکان دادن آن، نوردهی را عوض کرده یا تنظیمات مختلفی را روی دوربینتان اعمال کنید. همچنین کرین ۳ دارای امکان قفل کردن زوایا و محورهای مختلف می‌باشد که این امر، بالانس کردن و تنظیم قاب‌بندی تصویر را بسیار ساده کرده است. شما پس از رسیدن به زاویه‌ی ایده‌آل در هر کدم از محورها، می‌توانید آن محور را ثابت کرده تا برای بالانس قاب، براحتی سراغ زاویه‌های دیگر بروید. این عملکرد از این دستگاه ابزار فیلمبرداری قدرتمندی ساخته است که در لحظه و هر کجا که باشید، بتوانید در سریع‌ترین زمان ممکن، فیلم برداری را آغاز کنید.

در مقابل اما کمپانی دی جی آی دکمه‌های اختصاصی را برای دوربین و گیمبال در این لرزشگیر تعبیه کرده است. برخی از این دکمه‌ها عبارتند از دکمه‌ی دسترسی سریع به تنطیمات، فعال کردن عملیات ضبط دوربین و تنظیم موقعیت دوربین با استفاده از جوی استیک داخلی دستگاه. همچنین چراغ‌های ال ای دی نصب شده دراین لرزشگیر، وضعیت‌های مختلف دستگاه را به شما اطلاع می دهند.

اما یک ویژگی خوب دیگر در کرین 3 امکان کنترل گیمبال و عملکرد آن از طریق صفحه نمایش گوشی هوشمندتان است. با استفاده از این قابلیت تمامی امکانات فراوان و فوق العاده‌ی گیمبال کرین ۳ از طریق صفحه نمایش موبایل شما، قابل کنترل است. با این امکان، شما قادر خواهید بود تمامی حرکات و تنظیمات دوربین را در حالی که مشغول به قاب‌بندی صحنه می‌باشید، بصورت همزمان کنترل نمایید. یکی از دلایل اشتیاق فراوان برای خرید ژیان کرین ۳، همین امکان فوق العاده است. فیلم برداری با این دستگاه براحتی فیلمبرداری با دوربین موبایلتان شده است.

مقایسه عملکرد Ronin-S و Crane 3 در واقعیت

اولین مقایسه‌ای که من از دو گیمبال Ronin-S و Crane 3 در واقعیت انجام دادم یک پیاده روی مستقیم است. هر دو گیمبال برای جلوگیری از لرزش و البته تثبیت دوربین در یک محور مشخص به جلو و عقب و طرفین حرکت می‌کنند. هر دو مورد در این تست نتایج مطلوبی داشته و فیلم‌هایی صاف و یکدست ضبط کردند.

داشتن تعادل مناسب و انتخاب تنظیمات صحیح در گیمبال باعث ایجاد تفاوت در عملکردشان خواهد شد. مطمئناً، مانند هر گیمبال‌های دیگری، هنوز هم اعوجاج‌های تولید شده توسط حرکت عمودی لرزشگیر وجود دارد که در فیلم قابل مشاهده است، اما این بخشی از گیمبال‌هاست و نمی‌شود آن را از بین برد.

اما تست بعدی دویدن بود که باز هم انتظار داشتم عملکرد هر دو بسیار خوب باشد، اما در این بخش Ronin-S بسیار بهتر لرزش‌ها را از بین برد. البته عملکرد Crane 3 خیلی هم بد نبود، اما در مقایسه با رقیبش خیلی جالب نبود.

بعد از این مرحله کمی در دویدنم جهت گرفتم و به سمت طرفین متمایل شدم. یعنی وقتی گیمبال را وارونه می‌کنید و سعی می‌کنید کمی با زاویه حرکت کنید یا به طرفین متمایل شوید، شاید کمی انحراف را مشاهده کنید، اما در واقع گیمبال باید این انحراف سعی کند از بین ببرد. در اینجا پیروزی به نفع کرین 3 خواهد بود، ارگونومی بهتر و سهولت استفاده در این حالت نیز به شما کمک شایانی می‌کند.

اما در فیلم برداری از سوژه‌های ثابت و مرکزی، هیچ یک برتری مشخصی ندارند. ممکن است بپرسید این مورد چیست ؟ این یک نوع تصویربرداری است که دوربین در یک جهت حرکت می‌کند در حالی که کل سیستم گیمبال در جهت دیگری می‌چرخد​​، بنابراین سوژه را در وسط نگه می‌دارد. این یک مورد بسیار مهم برای گیمبال‌ها است که مخصوصا در عکاسی کاربرد بیشتری دارد، چرا که انرژی جنبشی زیادی در این حالت وجود داشته و گیمبال باید آن را خنثی کند. هر دو مدل با حرکت دادن موتور می‌توانند به راحتی به آن دست یابی پیدا کنند.

اما در نهایت، ما چرخش استوانه‌ای 360 درجه را داریم یا همان چیزی که برخی ترجیح می‌دهند آن را ” Inception mode ” بنامند. در اینجا، Crane 3 دوباره می‌درخشد. دسته و ارگونومی در این مدل به وضوح برتر هستند، و حالت چرخش فقط با یک کلیک فعال می‌شود، در حالی برای مقایسه، در Ronin-S باید وارد اپلیکیشن شوید و سپس این حالت را تنظیم کنید ( البته خیلی هم دشوار نیست، اما عملکرد کرین بسیار ساده‌تر است ).

مقاومت در برابر باد

این مورد در فیلم برداری یا عکاسی برای زمانی موثر است که از پنجره‌ی ماشین بیرون بیایید یا بخواهید پشت یک موتور سوار شده و تصویربرداری کنید. هر دو گیمبال در این مرحله نیز مورد آزمایش قرار گرفتند و نتایج در هر دو مورد بسیار خوب بود، اما همان مسئله ارگونومی، دسته و کنترل بهتر در Crane 3 باعث می‌شود در این مرحله نیز برنده باشد.

در همین حال آخرین آزمایش را به تست تصویربرداری اسپورت اختصاص می‌دهم. در این مرحله نیز عملکرد Ronin-S بسیار بهتر است. ردیابی بهتر، حرکات ناخواسته کمتر و در کل لرزش کمتر، باعث می‌شود این مورد انتخاب بهتری برای افرادی باشد که کارهای پرتحرکی انجام می‌دهند باشد.

شاید مطالعه این مقاله نیز برای شما جالب باشد
نکات ایمنی پرواز با پهباد : حفظ ایمنی در مورد پهبادهای تصویربرداری

نتیجه نهایی و جمع بندی

با این تست، لیست مقایسه تمام شده است. پس در نهایت کدام یک بهتر است و باید از کدام مورد برای چه کاری استفاده کنیم ؟ ترجیح شخصی من در مجموع Ronin-S است، اما برای شما این بستگی دارد بیشتر چه انتظاراتی از یک گیمبال داشته باشید یا اصلا چه چیزی بخواهید.

سعی کنید ابتدا نیازهایتان را تشخیص دهید، سپس به نکات مثبت و منفی که در این مقاله به آنها اشاره شد توجه کنید تا بتوانید مورد مناسب خودتان را پیدا کنید. در این مقاله سعی کردم تمام مواردی که لازم بود را برایتان بگویم و در نهایت تصمیم گیری را به عهده‌ی خودتان خواهم گذاشت !

امیدوارم از نکاتی که در مقاله ” مقایسه Ronin-S و Crane 3 : جدال پادشاهان بازار گیمبال ! “ برایتان گفتم لذت برده باشید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید. همچنین اگر پرسشی وجود داشت، آن را در بخش نظرات همین پست مطرح کنید تا پاسخ دهم.

سبا گیلکی

این مقاله توسط تیم تحریریه دیدنگار تهیه شده است؛ جایی که دانش و تجربه در کنار هم جمع شده تا شما را با جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و راهکارهای دنیای عکاسی و فیلم‌برداری آشنا کند. ما در تلاش هستیم تا با ارائه مقالات تخصصی و محتوای باکیفیت، به شما در مسیر یادگیری و پیشرفت کمک کنیم.

نقد و بررسی دوربین کانن R50 V؛ قابلیت‌های حرفه‌ای در بدنه‌ای کوچک و سبک
  • 0
  • 265
مشاهده
مقایسه دوربین نیکون p1100 با P950؛تجربه‌ای متفاوت از عکاسی با زوم بی‌نظیر
  • 0
  • 346
مشاهده
نبرد زوم‌های فوق‌العاده؛ مقایسه نیکون P1100 و P1000 برای عکاسان حرفه‌ای
  • 0
  • 350
مشاهده
مقایسه رونین RS4 mini با RS3 mini؛ گیمبال‌های کوچک، عملکرد بزرگ
  • 0
  • 341
مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • SKU
  • قیمت
  • موجود
  • تعداد عدسی ها*
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداکثر)
  • حساسیت ارتقاء یافته (حداقل)
  • ورودی و خروجی همزمان
  • محافظت در برابر شرایط جوی
  • اکولایزر
  • اتصال دهنده
  • قابلیت اتصال دو دستگاه
  • رزولوشن منظره یاب
  • زاویه نوردهی
  • جبران نوردهی
  • کنترل نوردهی
  • شاخص نوردهی
  • جنس لایه خارجی
  • قابلیت نصب فلاش جانبی
  • سری سیلیکونی اضافه
  • نوع منظره یاب
  • تشخیص چهره
  • طول Fader
  • تعداد Fader
  • نوع Fader
  • فناوری شارژ سریع
  • ویژگی های کارت صدای EVO 4
  • سایر قابلیت‌های صفحه نمایش
  • فرکانس پاسخگویی
  • فیلمبرداری
  • قطر فیلتر
  • تاثیر فیلتر
  • اندازه فیلتر
  • ساختار فیلتر
  • قطر دهانه*
  • نوع فیلتر
  • نور ثابت استودیویی
  • فلاش
  • مدت زمان تابش نور
  • برد فلاش داخلی
  • تعداد فلاش با یکبار شارژ
  • شاخص آمادگی فلاش
  • سقف پرواز (بالاتر از سطح دریا)
  • مداومت پرواز
  • جنس فریم کفی
  • جنس کف
  • فاصله کانونی
  • سیستم فوکوس دستی
  • مشخصات موتور فوکوس
  • تعداد نقاط فوکوس
  • کلید های میانبر قلم
  • گنجایش غذا
  • مخصوص دوربین
  • پاسخ فرکانسی
  • قدرت سوخت
  • نوع سوخت
  • فوکوس دستی دائمی*
  • مشخصات فرمان بازی
  • نوع درایو بازی
  • مشخصات بازی
  • دسته بازی
  • جنس میدرنج
  • مشخصات عمومی
  • نوع گیمبال
  • موقعيت ياب GPS
  • پردازنده‌ی گرافیکی
  • جوجه گردان
  • تعداد گروه ها*
  • عدد راهنما
  • حلقه آویختن
  • هارد دیسک
  • ظرفیت هارد دیسک
  • ورودی HDMI
  • خروجی HDMI
  • پورت HDMI
  • قابلیت HDR
  • زاویه چرخش هد
  • خروجی هدفون
  • ورودی هدفون
  • جک هدفون جانبی
  • حساسیت
  • مشخصات هدست
  • اهرم تنظیم حرارت
  • ارتفاع
  • مشخصات هولدر
  • نوع هود*
  • زاویه دید افقی
  • سیستم جرقه زنی
  • جایگاه سنسورها
  • لوکس
  • قابلیت ماکرو کامپکت
  • قابلیت عکاسی ماکرو
  • حداقل فاصله فوکوس حالت ماکرو
  • حالت ماکرو
  • جنس پره
  • نوع آهن ربا
  • مگنت روی گوشی ها
  • حفظ دما
  • منبع تغذیه
  • فوکوس دستی
  • روش نشانه روی
  • جنس ووفر
  • حداکثر گشودگی دیافراگم
  • حداکثر سرعت صعود
  • حداکثر روشنایی
  • حداکثر سرعت فرود
  • حداکثر فاصله از رادیو کنترلر
  • حداکثر فاصله کانونی
  • حداکثر ارتفاع تک پایه
  • ضریب بزرگنمایی*
  • حداکثر توان
  • حداکثر سرعت شاتر (ثانیه)
  • سرعت تصویربرداری
  • حداکثر مقاومت در باد
  • حلقه مکانیکی
  • نوع کارت حافظه
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
  • ورودی میکروفون
  • میکروفون
  • فرکانس میکروفن
  • جک میکروفون جانبی
  • نوع میکروفن
  • توان میدرنج
  • سایز میدرنج
  • قابلیت تولید کف شیر
  • حداقل ارتفاع
  • حداقل اندازه قطرات
  • حداقل فاصله کانونی
  • حداقل فاصله فوکوس*
  • حداقل روشنایی
  • حداقل سرعت شاتر (ثانیه)
  • حداقل ارتفاع تک پایه
  • نوع میکسر
  • مدل
  • لامپ مدلینگ
  • نوع موتور*
  • مانت
  • دهانه
  • مشخصات ماوس
  • پوشش منظره یاب
  • فرمت تصویربرداری
  • مودها یا حالتهای عکاسی
  • ساختار چند لایه
  • کنترل موسیقی
  • گاز نیتروژن
  • ظرفیت اسمی
  • قدرت نوردهی طولانی
  • حداقل فاصله فوکوس نرمال
  • تعداد اکتاوهای ساپورت کننده
  • تعداد ورودی آنالوگ
  • تعداد خروجی آنالوگ
  • تعداد محورها
  • تعداد میله
  • تعداد قطعات پایه
  • تعداد تیغه ها*
  • تعداد کانال
  • تعداد رنگ قابل نمایش
  • تعداد فنجان
  • تعداد ورودی دیجیتال
  • تعداد خروجی دیجیتال
  • تعداد طبقات
  • تعداد نقاط صفحه نمایش
  • تعداد دسته
  • تعداد کلاویه
  • تعداد Knob
  • تعداد لامپ
  • تعداد لایه ها
  • تعداد حالت نور
  • تعداد ورودی میکروفون
  • تعداد لاین پخش همزمان
  • تعداد اسلات رک
  • تعداد لاین ضبط همزمان
  • تعداد سری ها
  • تعداد کلید میانبر
  • تعداد اسپیکر
  • تعداد تنظیمات سرعت
  • تعداد اجزاء ساب‌ووفر
  • تعداد الوار
  • تعداد ابزار
  • تعداد چرخ
  • شعاع تابش نور
  • رادیو
  • مقدار Ram
  • دامنه سرعت شاتر
  • سرعت خواندن
  • فرمت صوتی فایل ضبط شده
  • فرمت ویدئویی فایل ضبط شده
  • حالت های ضبط
  • الگو ضبط
  • شاخص بازیابی
  • زمان بازیابی
  • زمان شارژ مجدد
  • مقدار رفرش
  • مدل پهپاد مرتبط
  • ریموت کنترل
  • نرخ گزارش
  • مقاوم در برابر
  • رزولوشن
  • خاصیت تنفسی
  • زمان پاسخگویی
  • ورودی RF
  • نوع رینگ لایت
  • توان خروجی RMS
  • طول میله
  • قابلیت چرخش
  • درگاه RS232
  • نرخ نمونه برداری
  • سایر مشخصات
  • سایز اسکن
  • سرعت اسکن
  • نوع اسکنر
  • تکنولوژی اسکن
  • تراکم پیکسلی
  • محافظت صفحه نمایش
  • رزولوشن نمایشگر
  • اندازه صفحه نمایش
  • اندازه منظره یاب
  • فرم صفحه
  • فناوری صفحه نمایش
  • Screen To The Body Ratio
  • پشتیبانی کارت حافظه
  • ورودی تصویر SDI
  • خروجی تصویر SDI
  • زمان سنج
  • ساعت برگزاری
  • توان خروجی کلی
  • قابلیت نصب سه پایه*
  • نوع هد
  • نوع قفل پایه ها
  • حداکثر ارتفاع
  • حداکثر تحمل وزن
  • مانت اتصال سه پایه
  • پایه میخ دار
  • وزن سه پایه
  • عملکرد توربو
  • سایز تویتر
  • نوع تویتر
  • نوع فشرده سازی
  • نوع پوشش
  • نوع طراحی
  • نوع هدفون
  • نوع آبمیوه گیری
  • گارانتی و بیمه
  • مناسب برای